Webshop
Vitaal leven en ouder worden zonder gluten
De meeste mensen hebben door een achteruitgang van het microbioom het vermogen verloren om gluten te verteren. Daarnaast zijn de productie en bereidingsmethoden van granen zodanig veranderd dat we veel meer gluten binnen krijgen dan voorheen.
Voedingsdeskundige en Longevity expert Eva van Nieuwburg komt deze avond bij ons een lezing verzorgen over vitaal leven en vitaal ouder worden. Ze neemt je mee in de huidige wetenschap over voeding en gezondheid, geeft je strategieën mee die je makkelijk in je leven kunt toepassen Deze lezing is ook interessant voor mensen die wel gluten kunnen eten.
Start Avond:
Voordat de maaltijd begint een korte introductie van Eva met uitleg over de bijzondere eigenschappen van groenten, kruiden, specerijen in de gerechten die geserveerd gaan worden.
Welke werking ze hebben. Onderzoeken die gedaan zijn. Na de lezing eten we met elkaar een maaltijd waarin de informatie die Eva met ons deelt terug komt.
De avond start om 17.30. Dan luisteren we eerst naar Eva en daarna eten we met elkaar een maaltijd. Vegetarische bonenstoof met tortilla's en een frisse salade. De avond eindigt om 19.30 uur.